Με νέο web 2.0 look το BBC

29 Φεβρουαρίου, 2008 στο 15:23 | Αναρτήθηκε στις Internet | 2 Σχόλια
Ετικέτες: , , , , , ,

BBC new web 2.0 site 

Πριν από λίγο είδα ότι το BBC έχει ανακατασκευάσει το κεντρικό του site. Το νέο site έχει ενσωματώσει πολύ έντονα στοιχεία από Web 2.0 και είναι σχεδόν πλήρως παραμετροποιήσιμο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε αναγνώστη.

Ο αναγνώστης μπορεί να παραμετροποιήσει και να επιλέξει το περιεχόμενο το οποίο θέλει να εμφανίζεται στην οθόνη του. Μπορεί να επιλέξει κάποιος τις κατηγορίες από τις οποίες θα φιλτράρονται ειδήσεις, κατηγορίες όπως ειδήσεις, καιρός, διασκέδαση, blogs, τηλεόραση, αθλητικά, ιστορία κ.α.

Ο αναγνώστης μπορεί να έχει το δελτίο καιρού της πόλης του απ’ ευθείας προσβάσιμο από την κεντρική σελίδα του BBC όπως επίσης μπορεί και να επιλέξει τα χρώματα με τα οποία θα εμφανίζεται το user interface του site.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα να μετακινούμε τα παράθυρα των ειδήσεων και να τα τοποθετούμε όπως εμείς θέλουμε σχηματίζοντας την δική μας επιφάνεια εργασίας ή το δικό μας εξώφυλλο ειδήσεων αν προτιμάτε καλύτερα.

2 Σχόλια »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Αυτό το νεο ιματζ του μπι μπι σι δεν το βρήκα. οταν το αναζητάς σου βγαζει το παλιό κλασσικό στήσιμο. Μηπως χρειάζεται κατι άλλο ;

  2. @ritsmas: Αν μπεις στο site του BBC http://www.bbc.co.uk/ εμφανίζεται μπροστά σου το νέο περιβάλλον. Απλά εγώ έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις και τα χρώματα ανάλογα με τα γούστα μου. Αριστερά κάτω από το λογότυπο του BBC θα δεις το κουμπί [Customize your homepage]. Εκεί μπορείς να αλλάξεις τα βασικά στοιχεία του site.


Σχολιάστε

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.
Entries και σχόλια feeds.