Ελλάδα: Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!

Μαρτίου 5, 2008 στο 17:30 | Αναρτήθηκε στις Ελλάδα | Σχολιάστε
Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

 Greece - Macedonia

Φωνή να είχε να μιλούσε η Ελλαδίτσα μας. Ανατριχιάζω στην ιδέα όταν ακούω ότι όλοι πλέον οι «γείτονες» μας (αν έχεις τέτοιους γείτονες τι να τους κάνεις τους εχθρούς) έχουν επεκτατικά σχέδια τα οποία στην ουσία θέλουν να συρρικνώσουν την έκταση της χώρας μας.

Είναι γνωστά πλέον εδώ και χρόνια τα κατάπτυστα επιχειρήματα του Σκοπίων που αφορούν το όνομα του κρατιδίου τους. Διανύουμε τη δεύτερη δεκαετία συζητήσεων για την αποδοχή ή μη της λέξης Μακεδονία στο όνομα που θα επιλέξουν τα Σκόπια , για την αποδοχή ή μη της σύνθετης ονομασίας κ.α.

Από την άλλη μεριά έχουμε το Κόσοβο το οποίο επιχειρεί να βαπτιστεί ανεξάρτητο κράτος μέσω της αναγνώρισης από άλλα κράτη. Φυσικά από τους πρώτους που αναγνώρισαν και υποστήριξαν επίσημα την κίνηση αυτή του Κοσόβου ήταν η Τουρκία. Μια Τουρκία η οποία εάν τελικά αναγνωριστεί το Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος θα βάλει σε εφαρμογή το επί σειρά ετών σχέδιο για ανεξαρτητοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, σε ελληνικό έδαφος δηλαδή.

Ανεξάρτητο μουσουλμανικό κράτος μέσα στην Ελλάδα; Ναι, αυτό θέλουν οι «γείτονες» Τούρκοι. Αυτό σχεδιάζουν εδώ και χρόνια και αυτό θα επιδιώξουν τονίζοντας την ανάγκη του Κοσόβου για ανεξαρτητοποίηση.

Πιο πέρα λίγο από το Κόσοβο, οι Αλβανοί και μαζί τους ένα κράμα από διάφορες σάπιες φυλές κάνουν λόγο για την «Μεγάλη Αλβανία» η οποία φτάνει μέχρι την Ήπειρο μας. Αναφέρουν ότι η Ήπειρος ήταν κτήμα της αλβανικής τσαμουριάς και την έχασαν επειδή διώχθηκαν από τους Έλληνες. Τι άλλο θα σκεφτούν οι γελοίοι;

Πρέπει να γίνει κατανοητό πλέον σε όλους μας ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και αυτό το λέω με τη μεγαλύτερη σοβαρότητα. Απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες εντός αλλά και εκτός Ελλάδας. Η χώρα μας δέχεται πιέσεις και επιθέσεις εδώ και πολλά χρόνια αλλά αυτή την εποχή έχουν συντονιστεί πολλές δυνάμεις έτσι ώστε να πλήξουν την Ελλάδα μια ώρα νωρίτερα.

Η απουσία κυβερνητικών καθαρών αποφάσεων από τη μεριά μας τονώνει το ηθικό των ψευτοκρατών καθώς και των ΗΠΑ. Η κυβέρνηση μας πρέπει να πάρει άμεσα έκτακτα μέτρα ώστε να προστατέψει την ακεραιότητα της χώρας μας και το μέλλον μας. Πρέπει να διώξουμε τη σαπίλα που μας περιτριγυρίζει και ταυτόχρονα να δώσουμε δυναμικές απαντήσεις οι οποίες θα αποδυναμώσουν κάθε σκοτεινή κίνηση των εχθρών μας. Εχθρούς πλέον τους αποκαλώ όλους αυτούς οι οποίοι θέλουν έστω και ένα τετραγωνικό εκατοστό από τα εδάφη μας. Εχθροί είστε και σάπια όντα όλοι εσείς που αλλοιώνετε την ιστορία της χώρας μου και των προγόνων μου.

Η κυβέρνηση μας πρέπει να πάρει τώρα άμεσα μέτρα κατά των απειλών που δεχόμαστε και πρώτα απ’ όλα κατά των Σκοπίων. Εάν αυτό που ακούω δια στόματος του Πρωθυπουργού μας αλλά και δια στόματος της Υπουργού Εξωτερικών, δηλαδή ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε αποδοχή σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων η οποία θα εμπεριέχει και τη λέξη Μακεδονία τότε δεν έχω τι άλλο να πω. Εάν αυτή είναι η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και η προσπάθεια για προστασία την εθνικής μας ακεραιότητας τότε σίγουρα υπάρχουν καταλληλότεροι Έλληνες για να υπερασπιστούν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε όλο το κόσμο.

Εφόσον θέλουν οι Σκοπιανοί οπωσδήποτε τη λέξη Μακεδονία μέσα στην ονομασία τους και από ότι βλέπω η κυβέρνηση μας θα τους το επιτρέψει τότε υπάρχει κι άλλος τρόπος να βαπτιστούν τα Σκόπια όπως θέλουν. Προσωπικά να σας πω ότι δεν δέχομαι η Μακεδονία να υπάρχει σας λέξη μέσα σε κανένα όνομα κράτους και ειδικά στο σάπιο κράτος των Σκοπίων.

Έλεγα λοιπόν ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να αφήσουμε τα Σκόπια να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν εάν όντως η τελική απόφαση την κυβέρνησης μας είναι να επιτρέψουμε τη σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία.

Κύριε πρωθυπουργέ, επειδή διαβλέπω ότι η ελληνική ιστορία θα σας γράψει με μαύρα, θολά και σκοτεινά γράμματα για τις αποφάσεις σας που θα αφορούν τα Σκόπια, προτείνω να πάρετε άμεσα μέτρα για να κρατήσετε ακέραιο το όνομα σας αλλά και το έθνος σας.

1) Σταματήστε κάθε διπλωματικό διάλογο με τους Σκοπιανούς

2) Κλείστε τα σύνορα και τις προσβάσεις στα Σκόπια.

3) Σταματήστε κάθε οικονομική συναλλαγή και δραστηριότητα με τα Σκόπια.

 

Είναι γνωστή η διακίνηση του εμπορίου προς τα Σκόπια η οποία γίνεται μέσω ελληνικού εδάφους και μέσω ελληνικών θαλασσών και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Μπλοκάρετε κάθε δραστηριότητα που κάνετε μαζί τους και αφήστε να δει ο πλανήτης ολόκληρος ποιο είναι το πραγματικό κράτος των Σκοπίων, τι πραγματικά έχει να προσφέρει στα Βαλκάνια (τίποτα δεν έχει), ποια είναι η Ελλάδα στο παγκόσμιο χάρτη και ποιος είναι ο Πρωθυπουργός της.

Απλά είναι τα πράγματα κύριε Πρωθυπουργέ, απλά είναι. Κάθε Έλληνας το ίδιο θα έκανε στη θέση σας. Γιατί θέλετε να ακολουθήσετε αντίθετο μονοπάτι;

Απλά είναι τα πράγματα.

Advertisements

Σχολιάστε »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.
Entries και σχόλια feeds.

Αρέσει σε %d bloggers: