Λούφα και Απαλλαγή – ΑΪ ΦΟΡ

5 Μαΐου, 2008 στο 23:36 | Αναρτήθηκε στις Κινηματογράφος | 5 Σχόλια
Ετικέτες: , , , , , ,

Loufa kai apallagi I4

Η νέα ταινία Λούφα και Απαλλαγή I4 έχει αρχίσει ήδη να προβάλλεται στις αίθουσες των κινηματογράφων με μεγάλη επιτυχία. Πιστός κι εγώ στο sequel του θέματος είδα την ταινία και σας μεταφέρω μια γεύση και εντυπώσεις.

Οι ηθοποιοί της ταινίας έχουν άριστους ρόλους ο καθένας και κρατάνε πολύ καλά τις ισορροπίες μεταξύ τους αλλά και στις δόσεις γέλιου και σοβαρότητας. Το γέλιο είναι άφθονο κατά τη διάρκεια της ταινίας το οποίο πολλές φορές προκαλεί όλη την αίθουσα σε ξεσπάσματα γέλιου!

Πολύ όμορφη είναι και η μουσική επένδυση της ταινίας κάτι το οποίο σε κρατάει σε ένταση όλη την ώρα. Εντύπωση μου έκανε ο Γιώργος Κιμούλης ο οποίος υποδύεται έναν διοικητή των καταδρομέων με μεγάλη πιστότητα στους διαλόγους, στις κινήσεις του και στις γκριμάτσες που κάνει. Σου δίνει την εντύπωση ότι είναι όντως αξιωματικός του στρατού μέχρι το κόκαλο!

Παρατηρώ ότι σιγά σιγά αρχίζει ο ελληνικός κινηματογράφος να παράγει αξιόλογες ταινίες οι οποίες θα βλέπονται και μετά από πολλά χρόνια. Το ότι μια ταινία όπως αυτή, σε προκαλεί το άγχος της αναμονής της προβολής της σημαίνει κάτι! Σημαίνει ότι περιμένουμε ακόμα πιο πολλά από εσάς εκεί στις ελληνικές εταιρίες παραγωγής ταινιών.

Τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους συντελεστές της ταινίας.

Αναγνώστες, κλίνατε επ’ αριστερά και τροχάδην για εισιτήρια!!!

5 Σχόλια »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. korifea ap ta kalytera…

  2. H ταινία είναι τέλεια και έχει πολύ γέλιο.Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα σε όλους.

  3. re palikaria dwste ena link na katevasw to loufa k apallagh

  4. http://www.poligelio.lfkalgh.gr
    to link pou zitises

  5. Ρε παιδιά, τι ταινία είναι αυτή…. ΑΠΙΘΑΝΗ!!!! Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, τέλειος ο ρόλος που έπεξε!!! Μπράβο σου…. ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΧΤΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!!


Σχολιάστε

Blog στο WordPress.com.
Entries και σχόλια feeds.